Skip to main content

Skatepark

TERMÉKEINK

Skatepark katalógus:

Külön skatepark pumptrack pálya építmények!

A Skatepark pumptrack pálya tökéletes megoldás, ha a meglévő parkot építményekkel szeretné kiegészíteni, vagy saját elrendezést szeretne kialakítani. Az álltalunk forgalmazott Skatepark pumptrack pálya elemek proffesszionális versenyzőkkel együttműködve fejlesztették ki. BMX-re, rollerre, görkorcsolyára, gördeszkára tervezve. Minden skatepark elemünk az európai biztonsági szabványnak megfelelően készült EN 14974:2006/A1:2010 és a TÜV SÜD GmbH által tanúsított.

A termékválaszték acél és fa vázelemeket egyaránt tartalmaz. Gördülőfelülete vízálló rétegelt lemezzel bevont, így mindez kiváló minőségű és időjárásálló. Skateparkjaink ügyfeleink kéréseihez és igényeihez igazodva fejlődnek, és igyekszünk a legigényesebb vásárlók kívánságait is teljesíteni. A kreativitás és a rugalmasság mindig elsődleges számunkra. A szerkezetek bármilyen síkfelületre, például betonra vagy aszfaltra telepíthetők.

A Skatepark pumptrack pályák elég erősek ahhoz, hogy tartósan közterületre is lehessen telepíteni. A felhasznált anyagok csúcsminőségűek, amelyek víz-, és rovar elleni védelemmel kezelt, a rögzítőelemek pedig rozsdamentesek.
Tervezéskor a hosszú élettartam, az alacsony fenntartású és kiváló tapadással rendelkező moduláris pályarendszer volt a cél. Részletekig átgondolt tervezés, a legjobb felhasználói élménynyújtásért, a sérülések minimalizálása érdekében biztonságos lekerekített élek, rejtett csatlakozási csomópontok, szerelési pontok és nagy igénybevételű merevítő alkatrészek rozsdamentes acélból készültek.
A Skatepark pumptrack pálya modulok csúszásmentes pályafelülettel rendelkeznek, ökológiai gyanta és festék felhasználásával, telepítésük egyszerű. Ellenállnak az időjárásnak és a vandalizmusnak.

Skatepark pumptrack pálya